Turnaj Klasika Kaštanka 26. 8. 2021 !!!

30. 8. 2021 Od Admin

Zdravíme všechny příznivce krásného sportu jako je bowling.

Máme  za sebou opět další turnaj, který se hrál 26.8. Tentokrát se změnilo mazání a bylo vidět krásné náhozy některých hráčů. Mazání bude i na ligách, takže je třeba chodit trénovat.

Kvalifikace se hrála na šest her. Nejlépe ji zvládl Ondřej Surán s náhozem 949 kuželek. Druhý byl Milda, zvaný Baron s náhozem 889 kuželek a třetí se usadil Netušil René, který naházel krásných 881 kuželek. To je vše z kvalifikace a přejdeme na konečné výsledky.

Ženy to tentokrát  měly jednoduché, a  protože nám hrály dvě, tak z druhého místa se radovala Kubešová Andrea, která si vyměnila místo z minulého turnaje. Nához ve finále 494 kuželek nebyl až tak velký, ale věřím, že příště bude lepší. První místo vybojovala Pavelková Jana, která říkala,, už jsem to našla“. Co našla, si necháme pro sebe, a nához byl 568 kuželek. U mužů to bylo následovně.

Třetí místo a nához 612 kuželek Surán Ondřej. Druhé místo a nához 635 kuželek naházel Škorvánek Kamil a na prvním místě po dlouhé době se nám představil Baron s náhozem 653 kuželek. Opět se hrálo s HDC z posledního turnaje a bylo vidět, že byly směrem dolů. Všem vítězům gratulujeme a těšíme se na další turnaj 2.9. kdy se bude hrát Devítka.

Tým Bowling Kaštanka.