Jak na turnaji v klasické desítce ???

24. 8. 2021 Od Admin

Zdravíme všechny příznivce bowlingu.

19.8, se opět hrál na herně Kaštanka Brno další turnaj. Tentokrát to byla klasika a bylo cítit i to, že je ještě hodně lidí na dovolené. Nicméně to nemělo vliv na účast a na výsledky. Hrálo se na trochu lehčím mazání, i když některé náhozy hráčů vypovídaly o opaku.

Je ale jasné, že pokaždé není posvícení. Do výkonů náhozů jsme po dlouhé řadě přiřadili i handicapy. Bralo se to z posledních výkonů na lize, kde každý hraje. Příští turnaj se bude hrát na lepším modelu a věřím, že to bude i více bavit. A jdeme se podívat na výsledky.

U žen to bylo jednoduché. Počet byl dvě, tak cenu dostaly obě, jen s tím rozdílem, že první měla k lahvince spariebs  žebírka. Na druhém místě se umístila Pavelková Jana s náhozem ve finále 514 kuželek. První místo si vybojovala  po operaci, musím dodat,… Kubešová Andrea s náhozem 527 kuželek.U chlapů to dopadlo následovně.

Na třetím místě to nakonec o dvě kuželky zvládl před Koryčanským Petrem Ondřej Surán s náhozem 639 kolků. Druhé místo obsadil s náhozem 665 kuželek Černohorský Karol. No a první místo patří našemu cizinci z Třebíče, a tím je Blažek Luboš, který naházel 680 kuželek. Tím máme místa na bedně rozdána a ještě musím podotknout, že se rozdaly dvě ceny, kterých se jako vždy vzdal Ondřej Surán a podělil dva, a to bramborového Koryčanského Petra a novou tvář, kterou je hráč z Třebíče, Solař Petr Hugo. 

Děkujeme všem za krásný turnaj. Bowling Kaštanka.