Další „Devítka“ je minulost !!!

15. 8. 2021 Od Admin

Ve čtvrtek 12.8 se odehrál v herně na Bowlingu Kaštanka devítkový turnaj v počtu 24 účastníků. Po dlouhé době se nehrálo na součet šesti her, ale hrálo se na čtyři hry v kvalifikaci. Poté se vytvořil K.O.  systém pro všechny hráče. Dvanáct vítězů postoupilo do finále, a k tomu ještě čtyři hráči postoupily na průměr. Takže do finále šlo šestnáct soutěžících. 

No a ve finále bylo padni komu padni. Tři hry od nuly. V první hře to vypadalo, že padne třetí třístovka a nakonec se tak nestalo. V první hře ji hodil Fufalko Kolja, a taktéž i Kříž Martin. Oba po zásluze byli vyplaceni částkou sto korun. 

Druhá hra se moc nepovedla dotyčnému a začalo trochu býti horko. Jelikož je to ostřílený matador tak nic neponechal náhodě, otřel opocené čelo a pustil se do poslední hry tak nabuzen, že ho nic nerozhodilo. Zahrál krásných 255 a bylo hotovo. Jen čekal, kdo ho doplní na bedně. Byl to boj až do konce a rozdíl čtyř kuželek byl mezi druhým a třetím místě.

A jdeme na vyhlášení. První Pavelka Marek. Druhý Surán Ondřej a o čtyři kuželky na třetím místě skončil Hrdlička Ladislav.

V ženách na prvním místě skončila Pavelková Jana, která zahrála moc výborně a strčila do kapsy i některé muže.

Na druhém místě skončila Kuloglija Martina, která byla nováčkem turnaje a hned se zapojila i se svým partnerem do komerční ligy.

No a krásné třetí místo si vybojovala Líbalová Dáša, která také obohatí naší komerční ligu.

Další nováčci si dojeli vyzkoušet turnajový náboj a myslím, že oba byli spokojeni. Náhodným losováním byli obdařeni domácím uzeným, a tak měli na cestou domů co povečeřet. Bylo ještě rozdáno pár balíčků z domácí udírny a věřím, že si všichni pochutnají. Turnaj se trochu protáhl do pozdních hodin, ale na druhou stranu deset her, domácí uzené, spousta oceněných, to muselo být fajn.

VÝSLEDKY

Tímto všem děkujeme a těšíme se na další turnaj.

Bow. Kaštanka.