Ondra s Mílou našli své přemožitele !!!

17. 4. 2022 Od Admin

Velký pátek 15. dubna 2022, to je sváteční den, o němž se hrál turnaj Baker CZ na Kaštance v Brně. Pro všechny byl připraven zdarma speciální oběd s dvěma přílohovými saláty a krásně vonícími kuřecími stehýnky, které pro nás připravil Ondra Surán.

Kvalifikace na 10 her se podle očekávání nejlépe vydařila domácí dvojici Ondřej Surán – Míla Kratochvíl. Jejich průměr přes 233 prostě nebyl k překonání. Opět se tak zařadili mezi jasné uchazeče o konečné 1. místo. Druhá končí nově stvořená dvojka Standa Nejezchleba s Milanem Souškem a třetí Marek Škrabal – Honza Hoschna.

Finále se hraje na součet 8 her. A tady nebylo nic jisté. Všichni hráli co to dalo, ale tak nějak to v prvních hrách u nikoho nebylo úplně ono, dokonce ani favorizovaní Míla s Ondřejem nijak moc ostatním neodskočili. A tak rozhodla hra 268 Marka Škrabala a Honzy Hoschny. Odpovědět se pokusili Ondra Surán s Mílou Kratochvílem hrou 236, 204, 221, ale v součtu to na 1. místo nestačilo. Velmi solidní vystoupení předvedli Anička s Fandou Brokešovic a vyplatilo se.

Konečné pořadí: 1. místo Marek Škrabal, Jan Hoschna, 2. místo Miloslav Kratochvíl, Ondřej Surán, 3. místo Anna a František Brokešovi. Gratulujeme!

Doplňkové ceny: nához 268 Marek Škrabal, Jan Hoschna. Nejlepší žena Anna Brokešová, nejlepší junior Filip Mlynář. Vrácené startovné Marek Škrabal, Jan Hoschna.

Výsledková listina je zde jen orientační plnou verzi se všemi detaily a pěknými dalšími fotkami najdete na stránkách zde: Baker CZ. Díky všem za účast a pěkné hry, díky samozřejmě i centru a personálu.

Příští turnaj Baker CZ se koná 9. července v Pardubicích (informace o turnaji včetně možnosti registrace už jsou k dispozici, přímo na info TUDY). Hlásit se lze na turnaj do Pardubic, Prahy, i Brna právě přes tuto stránku anebo přes obsazovačky, kde si najděte podle termínu konání ten svůj turnaj.

Přejeme všem krásné Velikonoční svátky!

Milan Soušek, organizace turnaje