Devítková liga rozdělena do skupin a Fantomas !!!

2. 7. 2020 Od rbljmcz

Tak už je to tady.

Byla rozdělena Devítková liga v Mikulově. Skupina 2, hraje v úterý a hned první den opozdíme z technických důvodů start na 19:30. No a jinak se ve skupině 2 nic zvláštního dít nebude.

Skupina 1 to bude mít trochu pestřejší, jelikož tato skupina čítá 5 týmů a musela by hrát pouze 4 zápasy a navíc by jeden tým každé kolo stál, a to už znáte z ligy RBL, když hraje 7 týmů. Z tohoto důvodu bude do skupiny nasazen imaginární tým „Fantomas“. Jak už název napovídá, asi nepřijde ani na jedno kolo, ovšem aby to nebylo tak jednoduché získat 4 body jen tak, budete hrát na každém řádku proti náhozu 150.

Navíc náhozy z těchto zápasů se budou zapisovat do samostatné tabulky, a kdo bude mít součet z těchto náhozů nejvyšší, dostane speciálního putovního Fantomase. O tuto kratochvíli je skupina 2 ochuzena. No snad příště. Postupy  do finálového dne budou v dodatku propozic, které vyjdou do zahájení soutěže tj. 6.7.2020

Něco ještě snad k předehrávce, kterou hráli Figury. Tedy se jedná o skupinu 2., která hraje úterky. Prozradím jen, že oba hráči měli průměr přes 200, tak máte co dělat.

RP