Familia vítězí !!!

11. 6. 2020 Od rbljmcz

1.Familia

Tak jsme ukončili ročník 1. MaBL Mikulov jaro 2020. Tým Familia prolomila někalikaletou nadvládu Bad Boys a skončil na prvním místě. Přesně nevím kolik sezón vyhráli, ale kam pamět sahá, byl to právě tým Bad Boys, který byl zkrátka neporazitelný. Myslím tím v celkovém hodnocení, ne v jednotlivých zápasech.

Na třetím místě se umístil tým Mix, kde hraje Boženka Pankivová, ostřílená to hráčka i z turnajů mimo region. Dále pak Lukáš Smejkal, pro kterého byla tato sezóna první „točařská“ a zdatně jim vypomohl co by náhradník Jirka Fabičovic. mohl bych se rozepsat i ostatních hráčích, ale o nich snad později.

Co neurvali Bad Boys v týmech, zadařilo se jim alespoň v hodnocení jednotlivců. Michal Tručka prvním a Vašek Strapina třetím místem v hodnocení průměru. Jako druhý skončil Martin Mlejnek z vítězného mančaftu již zmiňovaného, Familia. V ženách kralovala Boženka Pankivová, na druhém místě skončila Irča Śrámková a jako třetí také Irča, tentokráte Hönigová. Tak to by bylo k průměrům Vyhodnocujeme také náhozy jednotlivých hracích dnů a nához nejvyšíí z nejvyšších. Tak ten urval Lukáš Smejkal výkonem 246. Vše si můžete prostudovat ve výsledkových listech, které jsou ke stažení ZDE.

Jako další v pořadí nám hraje a zárověň končí 2. MaBL Mikulov a to v pondělí 15.6.2020 v 18:00. Tak přijďte zafandit a samozřejmě přineseme z akce čerstvé zprávy.

Tak zatím ahoj,

Váš oblíbený předseda 

Roman Pešl