Kaštanka vítězná i ve 4. HD MBL !!!

19. 1. 2022 Od Admin

Xbowlingu ValMez jsme se konečně dočkali i pokračování Moravské Bowlingové Ligy. Po prosincových peripetiích jsme konečně v pondělí 17.1.2022 mohli odehrát 4. hrací den této týmové soutěže. Všech šest týmů dorazilo vzorně na čas a tak jsme dokonce nějakou tu minutku před 18. hodinou mohli spustit trénink.

Suverén MBL, Kaštanka (18 b. – celkem 83 b.), si sice připsal „již“ celkově druhou porážku, přesto bezpečně ovládl i tento HD a s obrovským náskokem půjde do závěrečného kola ze zaslouženého prvního místa. Tentokrát se po delší době konečně opět zadařilo i týmu LTL Baťa (15 b. – celkem 40 b.) a posunul se zpět na „své“ čtvrté místo. Třetí byl v tomto večeru celkově druhý CNC Produkt (13,5 b. – celkem 63,5 b.). Co na tom, že vyhrál první čtyři zápasy a získal i cenný skalp Kaštanky, když dostal totálně nařezáno v posledním zápase od Dědků poměrem 0,5 ku 4,5 bodu.

 

Dědci (11,5 b. – celkem 23,5 b.) zažili svůj vůbec nejlepší večer v MBL, když obsadili čtvrté místo a hlavně, získali tolik bodů, kolik za předešlé tři dohromady. Bohužel, šesté místo se jim opustit nepodařilo. První zápas hodně poznamenal družstvo Do kapsy (10 b. – celkem 51 b.). Díky parohům v 10. frame prohrál jasně vyhraný zápas s CNC a nakopnout se k lepším výsledkům se již třetímu týmu tabulky nepodařilo. Až šesté místo v kole družstva PaKoPa (7 b. – celkem 39 b.) znamenalo, že tento mančaft musel opustit čtvrtou příčku a je tedy průběžně na pátém místě, ovšem s minimálně ztrátou na Baťovce.

A ještě krátce statistiky čtvrtého kola. Hráči večera se stali Petr Roubalík (CNC Produkt) s průměrem 193,20 bodu a nejvyšším náhozem 235 bodů a Lenka Lacigová (LTL Baťa) s průměrem 153,00 bodu. Pro své týmy získala hned pětice hráčů 4 body a jejich jména najdete ve výsledcích. Týmové statistiky jasně ovládla Kaštanka díky nejvyššímu náhozu 567 bodů a nejlepšímu celovečernímu průměru 524,00 bodu. V týmové „bonusovce“ byl nejvyšší nához 508 bodů a aby se to nepletlo, tak si jej připsala opět Kaštanka.

A to je ze čtvrtého kola MBL vše. K závěrečnému pátému večeru se přesuneme do brněnského centra Bowling Kaštanka. Hrajeme v pátek 28.1.2022, začátek v 18:00 hodin. Po skončení proběhne vyhlášení podzimní části MBL roku 2021. Díky všem za krásný bowlingový večer a těšíme se brzy na viděnou.

 

ZDROJ. >>>>