Zprávy z Kaštanky Brno !!!

26. 6. 2021 Od rbljmcz

Zdravíme všechny přátele bowlingu a Kaštanky zvlášť.

Pracujeme na zveřejnění ligového kalendáře podzim 2021 a zveřejníme ho co nejdříve, abyste měli čas zorganizovat své aktivity, potažmo práci. Další informace se týkají naší bowlingové herny a chystaných změnách, doufáme že pro vás v pozitivním směru.

Tak začátkem srpna začne fungovat tréninkové centrum, kde za dohledu čtyř trenérů můžete zlepšit svou hru, ať již hrajete rovinnou koulí, nebo excentrickou. Samozřejmě se budeme věnovat i začátečníkům. Termíny a ceny budou v čas zveřejněny.

Další věc která nás čeká, je rekonstrukce klimatizace, ať máme skvělé podmínky pro hraní.

A pro čtenáře a článků chtivích jednotlivcích, budeme po každém ligovém kole, či turnaji, přinášet krátké komentáře a fotografie z akce. Najdete je na našich výsledkových stránkách www.rbljm.cz, nebo www.ligavyskedky.cz.

Ve velmi nabitém kalendáři, se budeme snažit najít skulinky na doplňkové turnaje o speciality z domácí udírny, které si potažmo můžete zakoupit i přímo na herně. Také si tyto produkty zakoupíte v připravovaném prodejním stánku, který je plánovaný otevřít začátkem září pod parkovištěm bowlingu.

Těšíme se na vaši účast a doufáme, že námi připravované změny se vám budou líbit.

Tam Bowlingu Kaštanka.