Ozvěny z MaBL Mikulov !!!

25. 6. 2021 Od rbljmcz

1. MaBL: 

Vzhledem k tomu, že jde o poCovidovou dohrávku podzimní části, byla zkrácena soutěž na tři hrací dny a v tomhle kole už se bojovalo o cenné kovy. Tým Bad Boys si nakonec přední pozici uhájil a odnáší tu nejcennější trofej. Druhé místo si vybojovala posádka z týmu Figury a třetí příčka patří Jimi teamu. V tomhle kole se výsledkům celkem dařilo a padla spousta krásných čísel. O nejvyšší nához 264 i průměr 201 kola se postaral HOST Pavel Varga, nejvyšší nához družstva Figury 612 a nejvyšší průměr družstva Bad Boys 562. Nejlepším hráčem ročníku se stal Michal Tručka s průměrem 189 a hráčkou Boženka Pankivová s průměrem 165. 

2. MaBL: 

Mravenec Ferda si šel za svým a svou posádku dotáhl na úplný vrchol tabulky. Nejcennější kovy si tedy odnáší zaslouženě tým Ferda. S tří bodovou ztrátou nakonec na druhé příčce borci z týmu Do 100 a třetí stupínek na bedně si zpět vybojovaly naše Bobulky. Nejlepším hráčem skupiny se stal Roman Pešl s průměrem 182 a nejlepší hráčkou Anička Červeňáková  s průměrem 151. Nejvyšší nához tohohle kola byl těsně pod hranicí 200 a postaral se o něj Jara Kubánek. 

3. MaBL: 

Po těžkých bojích si prvenství nakonec udržel tým Colorada s rozdílem sedmi bodů a zaslouženě sklízí nejcennější kovy. O největší senzaci posledního kola se však postarali borci z týmu Julini S, kterým se podařilo z pátého místa vyhoupnout až na pozici druhou a být stříbrní. O pouhý 1 a půl bod za sebou nechali posádku z týmu +-699. Bramborová pozice zůstala pro Juliny M. Nejvyšší nához hracího dne si připsal Honza Babica (235) a také jeho tým +-699 (555). Nejvyšší průměr si vyházel Jirka Fabičovic 173 a jeho tým Julini S 476. Nejlepším hráčem skupiny pro tuto sezónu se stává Pavel Varga s průměrem 174.

Převzato z www.bowlingmikulov.cz