Kaštanka vládne MBL i po 3. HD !!!

22. 11. 2021 Od Admin

Bowlingu Kaštanka se v sobotu 20.11.2021 uskutečnil již třetí hrací den Moravské Bowlingové Ligy. Všech 6 týmů se jako již tradičně sešlo zodpovědně, vzorně a včas a úderem 10. hodiny jsme mohli začít hrát tuhle pohodovou bowlingovou ligu, kterou bychom se nebáli označit přívlastkem No Stress. Samozřejmě, že je to myšleno svou atmosférou. Vyhrát chce přece každý.

Ale vítěz může být pouze jeden. V tomto premiérovém ročníku jde od úvodního hracího dne od vítězství k vítězství Kaštanka (23 b. – celkem 65 b.). Již 11 zápasů nepoznal tento tým hořkost porážky a vlastně jediný, kdo získal skalp lídra, bylo v 1. HD družstvo Do kapsy. Kaštanka tentokrát ztratila pouze 2 body a v čele tabulky má již luxusní náskok 15 bodů na druhý CNC Produkt (12 b. – celkem 50 b.). Tomu toto kolo nevyšlo herně dle představ a připsal si hned 3 prohry. Místo ataku vedoucího družstva tak dal šanci svému pronásledovateli, týmu Do kapsy (19 b. – celkem 41 b.).

Ten prohrál pouze s Kaštankou a z třetího místa má CNC na dohled, ztrátu stáhl na hratelných 9 bodů. Skvěle rozjela toto kolo PaKoPa (12 b. – celkem 32 b.), ale bohužel, z posledních dvou zápasů nevydolovala ani jediný bodík a tak v tahané o třetí místo zase ztratila. Momentálně má odstup ze čtvrtého místa na třetí flek 9 bodů. Na pátém místě se i nadále nachází LTL Baťa (6 b. – celkem 25 b.), stejně jako před 14 dny ve ValMezu zaznamenal pouze 1 vítězství a vidina postavení na bedně se pomalu, ale jistě, vzdaluje. Tabulku nám i nadále uzavírají na šestém místě Dědci (3 b. – celkem 12 b.). Naši „mladíci“ si zaslouží respekt a uznání, s jakou vervou se perou s každým soupeřem. Rádi bychom měli v jejich letech takový elán. Klobouček dolů, pánové.  

A jako obvykle, zakončíme report statistikami kola. Hráčem třetího hracího dne se stal Milda „Baron“ Kratochvíl (Kaštanka) s krásným průměrem 226,80 bodu a ziskem všech 5 bodů. Stejně užiteční byli pro své týmy také Karel Orság (Do kapsy) a Ondra Surán (Kaštanka), který si k tomu připsal i nejvyšší nához 248 bodů. Hráčkou dne pak byla Lenka Lacigová (LTL Baťa) s průměrem 169,60 bodu. Týmové statistiky nemohl ovládnout nikdo jiný, než lídr Kaštanka. Nejvyšší nához měl hodnotu 677 bodů a celodenní průměr uzavřeli na skvělém čísle 653,00 bodu.  V Týmové bonusovce byl nejvyšší nához 597 bodů a zahrála jej, světe div se, Kaštanka.

Z třetího hracího dne Moravské Bowlingové Ligy je to vše. Ke čtvrtému kolu se přesuneme zase do centra Xbowling ValMez, hrajeme za měsíc v sobotu 18.12.2021 a začátek je opět v 10:00 hodin. Díky všem za parádní sobotní bowlingové dopoledne a Ondrovi Suránovi za výbornou svačinku. Těšíme se na Vás, zdraví zdar a Covidu zmar.

ZDROJ: https://valmez.xbowling.cz/aktualne/kastanka-vladne-mbl-i-po-3-hd/